لباس باشگاهی اصل

تفاوت بین لباس باشگاهی و ملی اورجینال با لباس های کپی موجود در بازار

این روز ها بازار لیگ های معتبر فوتبالی دنیا حسابی داغ است و در هر لیگ چندین تیم برای قهرمانی تا آخرین نفس در حال جنگیدن با هم هستند ، یکی از پشتوانه اصلی باشگاه ها هوادرانشان هستند و یکی از راه های ابراز علاقه هواداران به تیمشان خرید لباس تیم محبوبشان است تا این عشق را همیشه و هر جا با خود داشته باشند از مسافرت گرفته تا خیابان و حتی مهمانی های دورهمی و دوستانه.
اگر مقالات ما را در گذشته دنبال کرده باشید بصورت جامع و تخصصی به تشریح ویژگی های لباس های اورجینال پرداختیم که در هر برند چه فناوری هایی در لباس ها بکار رفته ، همینطور این نکته را نیز متذکر شدیم که لباس های اورجینال به دو دسته کلی لباس نسخه هواداری و لباس نسخه بازیکن تقسیم میشوند که هر کدام دارای ویژگی های خاص خود بودند ، برای مطالعه کامل این مقاله میتوانید به لینک این مقاله در ذیل مراجعه کنید.

http://footballkala.com/authentic-and-replica-soccer-jerseys
در این مقاله قصد تکرار مکررات را نداریم و از زاویه دیگری که در مقاله قبلی به ان پرداخته نشد می پردازیم و آن زاویه ، پرداختن به مبحث تفاوت بین لباس اورجینال و لباس های کپی معمول در بازار است ، پس با فوتبال کالا همراه باشید.
مدتیه که شاهد فروش انواع لباس و ست گرمکن از تیم های مختلف اروپایی در سایت ها و شبکه های پرطرفدار اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام هستیم ، که با عناوین مختلف مثل لباس فوق العاده با کیفیت نسخه بازیکن یا نسخه هوادار فروخته میشه و تا اینجا نکته مثبت قضیه هست ، متاسفانه در بعضی موارد شاهد درج و ذکر عناوینی مثل لباس اورجینال نسخه بازیکن و هوادار هم هستیم که باعث گمراهی مشتری میشه و به امید خرید یک لباس اورجینال یک لباس کپی را تحویل میگیره و حتی شاید این موضوع رو متوجه هم نشه چون اصلا در این زمینه تخصص و شناختی نداره که بدونه کدوم اصله و کدوم کپی.

لباس باشگاهی
در کل این نکته رو عرض کنیم که لباس اورجینال باشگاهی یا ملی در ایران بندرت پیدا میشه ، تازه اون هم نسخه هواداری و نه نسخه بازیکن ، چرا که نسخه بازیکن تو خود اروپا هم بخاطر قیمت گزافش مشتری کمی داره و عمدتا نسخه هواداری رو خرید میکنند چون اصلا لزومی نداره که یک هوادار لباس نسخه بازیکن رو خرید کنه و نیازی به فناوری های بکار رفته در اون رو نداره ، مگر اینکه اون شخص بخواد داخل زمین بعنوان یک بازیکن از اون استفاده کنه.
از اصل مطلب فاصله نگیریم ، داشتیم می گفتیم که لباس اورجینال باشگاهی و ملی داخل ایران بدلایل مختلف بندرت پیدا میشه ، یکی از دلایلش اینکه قیمت لباس اورجینال نسخه هواداری به نسبت نسخه کپی اون بالاست و درامد متوسط ایرانی ها هم این اجازه رو نمیده که این نوع لباس رو خریداری کنند ، البته بقول معروف که هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری ، چون واقعا مقایسه لباس کپی حتی با کیفیت بالا با لباس اورجینال کلا کار اشتباهیه چون هیچگونه فناوری های منحصربفرد برند مربوطه رو داخل خودش نداره و این خودش(فوتبال.کالا) بتنهایی باعث میشه که به لباس کپی فقط از دید پارچه بکار رفته در اون نگاه کنیم و نه چیز دیگه ، در صورتی که در لباس اورجینال نسخه هواداری فناوری های متعددی بکار رفته که هر کدوم چندین سال برای اون تحقیق و مطالعه شده تا راحتی بی نظیری رو برای هوادار فراهم کنه ، پس اگر کسی توانایی مالی خرید لباس اورجینال رو داره حتما این نوع لباس را حتی برای یکبار امتحان کنه چون مطمئنا بعد اون دیگه هیچوقت سراغ لباس های کپی نمیره.
پس اگر سایت ، شخص و یا شبکه اجتماعی با عنوان لباس اورجینال خواست به شما پیشنهاد بده با دید منفی برید جلو و گزینه اولتون کپی بودن لباس باشه مگر اینکه خلافش ثابت بشه.

لباس باشگاهی

تفاوت بین لباس اورجینال و کپی؟

حالا اینکه چطور این تفاوت رو تشخیص بدیم نکته عطف قضیه هست ، تا زمانی که لباس بدست شما نرسیده از طریق تصاویر خوش رنگ و لعاب گالری محصول نمیشه این تفاوت رو حس کنید مگر اینکه بدستتون برسه ، پس ما در دو مقطع میتونیم این تفاوت رو تشخیص بدیم یکی قبل خرید و دوم بعد خرید و رسیدن لباس بدستمون.

تشخیص کپی بودن قبل خرید لباس

قیمت لباس ها
بین قیمت لباس اورجینال با لباس کپی تقریبا تفاوت محسوسی وجود داره ، مثلا الان در تاریخ انتشار این مقاله قیمت اولیه لباس اول آستین کوتاه چلسی بدون شورت(نسخه هوادار) که تولید آدیداس هست55 یورو هست و قیمت لباس آستین بلند اون 65 یورو ، قیمت شورت تکی این باشگاه 30 یورو هست ، حالا خودتون با احتاسب ارزش یورو در مقابل ریال قیمت مبدا این لباس بدون در نظر گرفتن هزینه های جانبی مثل هزینه حمل و حاشیه سود و گمرکی رو بدست بیارین.

لباس باشگاهی
در صورتی که داخل ایران لباس کپی با شورت در بهترین حالت کیفیت خودش که با عناوینی مثل نسخه بازیکن یا player با قیمتی حدود 150  و حتی بیشتر که برای اون خیلی هم زیاد هست فروخته میشه ، که همون لباس کپی نسخه مثلا هوادار حدود 80 الی 90 تومان فروخته میشه.
ارایه ضمانت اورجینال بودن لباس
گرفتن ضمانت اورجینال به این معنیه که پس از خرید لباس در هر زمانی که لباس پیش شماست متوجه شدید که لباس کپی هست و با عنوان اورجینال به شما فروخته شده این حق رو داشته باشین که اون رو به فروشنده البته با اثبات قضیه کپی بودن ، برگردونید.

تشخیص کپی بودن بعد از خرید و رسیدن لباس بدستتون

تفاوت فنی بین دو لباس
پس از رسیدن لباس بدستتون و البته گرفتن ضمانت اورجینال بودن ، میتونید با مطالعه مقاله قبلی که لینکش رو هم در بالا گذاشتیم بخوبی موارد فنی بکار رفته در لباس های تولیدی برند های اصلی مثل نایک ، ادیداس و پوما رو مطالعه کنید و اون مشخصات رو در لباس رسیده بدستتون پیدا کنید.

لباس باشگاهی

بازار
البته اگر شما در بازار لباس های کپی چه باکیفیت بالا و چه با کیفیت متوسط رو دیده باشین براحتی میتونید با نسخه لباسی که در دست خودتون هست مقایسه کنید.

فروشگاه های خارجی معتبر انلاین
مشاهده ظاهر لباس داخل گالری محصول وب سایتهای معتبر فروشگاهی دنیا و مقایسه اون با لباس دریافتی توسط شما نیز یکی از راه حل های موثر هست.
میدونم خیلی مقاله طولانی شد و امیدوارم باعث خستگی شما نشده باشم ، خواستم مقاله رو به دو قسمت کنم ولی میدونستم که رشته کلام من و افکار شما در مطالعه مقاله دو قسمتی حتما پاره میشه و چه بهتره که همه رو داخل یک پست بگذارم.
امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه و مثل همیشه منتظر پیشنهادات و نظرات دلگرم کننده شما هستیم.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *