کفش فوتبال و کفش فوتسال

سه اصل مهم و اطمینان بخش در خصوص فیت بودن کفش فوتبال و فوتسال

داشتن یک کفش فوتبال یا فوتسال فیت پا یک امری حیاتی محسوب میشود که باعث افزایش کارایی بازیکن در اجرای مهارت هایش خواهد شد ، طوری که هنگام ضربه زدن به توپ شما بیشترین احساس لمس مستقیم توپ را داشته باشید این امر هم بخاطر نوع متریال استفاده شده در رویه اتفاق می افتد و هم انتخاب سایز درست و فیت پاهایتان.

اصل اول ;درازا و پهنای کفش

کفش فوتبال یا فوتسالی که انتخاب کرده اید باید بخوبی از کناره ها و جلو و عقب کفش را بدون فشار لمس کند . در جلوی کفش انگشتان پا اصلا نباید هیچگونه فشاری را تحمل کنند زیرا جلوی کفش اصلا قسمتی نیست که به امید جا باز کردن بتوان فشار آن را تحمل کرد ، فاصله بین 1 تا 1.5 سانتی متر بین انگشتان و جلوی کفش فاصله مطلوبی محسوب میشود ولی با این وجود بستگی به راحتی و حس شما از آزادی جلوی پا دارد.
کفش ها اغلب برای پاهای معمول و باریک طراحی شده اند و بازیکنان با پاهای پهن حتما باید توجه داشته باشند که به دنبال کفش های با قالب پهن یا با رویه منعطف باشند که بخوبی جا باز کند.

کفش فوتبال و کفش فوتسال
اغلب بازیکنان بعد از استفاده چندین مدل کفش به این نتیجه میرسند که چه کفشی با چه قالب و …. مناسب پایشان است ، شاید شما هم باید این راه را تجربه کنید ، زیرا بعضی چیز ها فقط تجربه شخصی جواب درست را به شما میدهد.
بصورت یک قانون کلی اندازه گیری ، هر نیم سایز ( 5.0 ) کفش برابر با 4 میلی متر طول پا است.

اصل دوم ; مواد استفاده شده در کفش

اگر مقالات قبلی ما را دنبال کرده باشید حتما این نکته را چندین بار متذکر شده ایم که بهترین ماده برای انعطاف و فرم گرفتن بشکل قالب پای بازیکن چرم طبیعی است بخصوص چرم کانگور و گوساله.

کفش فوتبال و کفش فوتسال

نمونه کفش فوتبال با رویه تمام چرم طبیعی

کفش فوتبال و کفش فوتسال

نمونه کفش فوتسال با رویه مصنوعی

چرم طبیعی بخاطر خاصیت انعطاف و کشسانی آن بخوبی حتی در همان ابتدا شکل پا را بخود می گیرد و با چند جلسه تمرین بخوبی فیت پای شما میشود.
الیاف مصنوعی برخلاف چرم در همان ابتدای تست کردن آن از خود مقاومت نشان میدهد و شاید در ابتدا کمی اذیت شوید و نیاز به جلسات و تمرینات بیشتری هست تا کم کم رویه آن از حالت خشکی در آید و فرم مورد نظر شما را بخود بگیرد ، پس اگر کفش فیت پای شما هست ولی خشکی رویه کمی شما را اذیت میکند و نگران آن هستید ، جای نگرانی نیست ،فقط کمی صبوری چاره کار است.

اصل سوم ; فیت شدن شخصی

زمانی که کفش بدست شما رسید تا زمانی که مهلت تست آن به شما داده شده در خانه آن را جهت فیت بودن تست کنید. کفش باید کاملا فیت پای شما باشد و حس گرم و نرمی را موقع تکان دادن انگشتان و سایر عضلات پا تجربه کنید ، هرگونه ناراحتی و اذیت شدن را به امید بعدا درست شدن تحمل نکنید مخصوصا از ناحیه جلوی پا.
نکته کاربردی :
زمانی که کفش را امتحان کردید اگر از ناحیه رویه جلوی کفش به پای شما فشار وارد شد ( دقت کنید رویه جلو و نه نوک کفش ) دو کار را میتوانید انجام دهید ، اگر فشار وارده در حد ناچیزی بود میتوانید از جوراب های معمولی استفاده کنید که قطر کمتری دارند و قاعدتا فضای بیشتری برای پا ایجاد میشود ، ولی اگر فشار وارده از راه حل جوراب و … گذشته میتوانید کفی کفش را که معمولا قابل جدا شدن از کف کفش هستند را موقتا بردارید اگر با این راه حل مشکلتان حل شد و دیگر هیچگونه فشاری را حس نکردید ، چند جلسه بدون کفی بازی کنید تا کفش جا باز کند و دوباره کفی را بدرستی سرجایش قرار دهید ، این کار را تکرار کنید تا زمانی که حس کنید با انداختن دوباره کفی در سر جایش هیچگونه مشکلی دیگر ندارید.

کفش فوتبال و کفش فوتسال
در طول زمانی که بدون کفی بازی می کنید مواظب سلامتی پاهایتان مخصوصا قسمت هایی که بیشتر فشار را تحمل می کنند مثل انگشت شست باشید و سعی کنید کمتر به خودتان فشار بیاورید تا شرایط استفاده مجدد از کفی فراهم شود.
امیدواریم این نکات ساده اما کاربردی برایتان مفید واقع شده باشد و موقع تست و انتخاب کفش آنها را بکار بگیرید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *